منابع و ضرایب دروس رشته صنایع غذایی برای شرکت در آزمون کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه ای 98
منابع آزمون |
ضریب |
تعداد سوال |
عنوان درس |
رشته امتحانی |
تعلیمات دینی 3 –زبان خارجی 1و2-عربی 3 | 3 | 40 | درس های عمومی |
صنایع غذایی |
ریاضی 1و 2 – شیمی –فیزیک |
6 | 35 | درس های شایستگی پایه | |
الزامات محیط کار-کاربرد فناوری های نوین-
کارگاه نوآوری و کارآفرینی –اخلاق حرفه ای |
3 | 20 |
درس های شایستگی غیر فنی |
|
دانش فنی پایه دانش فنی تخصصی فرآوری گیاهان دارویی و خشکبار تولید فرآورده های لبنی تولید کمپوت و کنسرو تولید و بسته بندی فرآورده های غلات روغن کشی میوه و دانه های روغنی تولید بسته بندی فرآورده های دام و طیور |
12 | 65 |
درس های شایستگی فنی |
منابع و ضرایب دروس رشته الکتروتکنیک
منابع و ضرایب دروس رشته کامپیوتر
منابع و ضرایب دروس رشته مکانیک خودرو
منابع و ضرایب دروس رشته تأسیسات مکانیکی
منابع و ضرایب دروس رشته نقشه کشی معماری
منابع و ضرایب دروس رشته حسابداری
منابع و ضرایب دروس رشته تربیت بدنی
منابع و ضرایب دروس رشته گرافیک
برای اطلاعات بیشتر ومشاوره با تلفن ثابت تهران با شماره 9092305882 تماس حاصل نمایید .