کاردانیمشاوره کنکور کاردانی

منابع و ضرایب دروس رشته صنایع غذایی فنی و حرفه ای 98

منابع و ضرایب دروس رشته صنایع غذایی برای شرکت در آزمون کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه ای 98

منابع آزمون

ضریب

تعداد سوال

عنوان درس

رشته امتحانی

تعلیمات دینی 3 زبان خارجی 1و2-عربی 3 3 40 درس های عمومی

صنایع غذایی

ریاضی 1و 2 شیمی فیزیک

6 35 درس های شایستگی پایه
الزامات محیط کار-کاربرد فناوری های نوین-

کارگاه نوآوری و کارآفرینی اخلاق حرفه ای

3 20

درس های شایستگی غیر فنی

دانش فنی پایه 

دانش فنی تخصصی فرآوری گیاهان دارویی و خشکبار

تولید فرآورده های لبنی

تولید کمپوت و کنسرو

تولید و بسته بندی فرآورده های غلات

روغن کشی میوه و دانه های روغنی

تولید بسته بندی فرآورده های دام و طیور

12 65

درس های شایستگی فنی

منابع و ضرایب دروس رشته الکتروتکنیک

منابع و ضرایب دروس رشته کامپیوتر

منابع و ضرایب دروس رشته مکانیک خودرو

منابع و ضرایب دروس رشته تأسیسات مکانیکی

منابع و ضرایب دروس رشته نقشه کشی معماری

منابع و ضرایب دروس رشته حسابداری

منابع و ضرایب دروس رشته تربیت بدنی

منابع و ضرایب دروس رشته گرافیک

 

برای اطلاعات بیشتر ومشاوره با تلفن ثابت تهران با شماره 9092305882 تماس حاصل نمایید .

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 12 =

دکمه بازگشت به بالا